Dolce Sport, cu acreală pentru FC Bihor

tvTeleviziunea Dolce Sport e responsabilă pentru ora cel puţin ciudată la care se va desfăşura partida dintre FC Bihor şi Petrolul Ploieşti: vineri, de la ora 14. Jurnal bihorean a luat legătura cu cei de la Dolce pentru a afla explicaţiile lor pentru această alegere curioasă. „Există o grilă fixă de program. Dacă am fi programat partida mai târziu, am fi fost nevoiţi să scoatem jurnalul de la ora 18. În plus, pentru Liga a 2-a, de obicei intervalul de transmitere a meciurilor este între orele 11 şi 14”, ne-a transmis Sergiu Panaite, şeful departamentului Ştiri al televiziunii.
Însă, Panaite nu a ştiut să ne spună de ce Dolce Sport a ales să transmită un meci cu o asemenea încărcătură, într-o zi din timpul săptămânii şi, mai ales, de ce s-a ţinut morţiş să fie transmis de la o oră la care majoritatea populaţiei încă lucrează!
Dolce Sport are drepturile de transmisie pentru Liga a 2-a la fotbal şi, astfel, dictează ziua şi ora de începere ale meciurilor pe care alege să le transmită în direct. E cazul meciului dintre FC Bihor şi Petrolul Ploieşti, în bună măsură decisiv în cursa pentru promovare. Vestea că Dolce Sport a fixat data de vineri, 27 mai şi, mai ales, că a dictat ora 14:00 ca oră de începere a meciului, a fost de natură să-i contrarieze pe iubitorii fotbalului din Bihor.
Dolce Sport
„S-au făcut deja rezervările pe satelit pe această oră”, ne-a spus Sergiu Panaite, de la Departamentul Ştiri al televiziunii. După ce a încercat câteva explicaţii nereuşite, oarecum jenat, Panaite a pasat problema spre cei de la departamentul Sergiu PanaitePrograme, promiţând că le va transmite colegilor săi nemulţumirile orădenilor, reflectate de cotidianul nostru. „Voi da numărul dumneavoastră de telefon colegilor de la Departamentul de Programe şi vă vor contacta ei”, ne-a declarat Panaite, luni după-amiază. Ulterior discuţiei cu Panaite, nu ne-a mai contactat nimeni şi, la rândul nostru, nu am mai putut contacta pe nimeni de la Dolce Sport. Secretarele ce răspundeau la telefoanele televiziunii ne ţineau invariabil pe fir minute în şir, având aceeaşi explicaţie pentru indisponibilitatea mahărilor de la Dolce Sport: şedinţe, şedinţe şi iar şedinţe. La un moment dat, pur şi simplu nu a mai răspuns nimeni la telefon.
CS Mioveni
AVANTAJ MIOVENI!
Astfel, nu am putut găsi pe nimeni în stare să explice de ce pentru FC Bihor – Petrolul s-a ales vineri, şi nu duminică, aşa cum s-a întâmplat de regulă, până acum. Sau de ce Dolce Sport e dintr-o dată dezinteresată de audienţa pe care o va avea meciul transmis la o oră moartă. Senzaţia dată de acest post de televiziune, că FC Bihor – Petrolul ar fi mai degrabă o corvoadă, persistă. Iar opacitatea celor de la Dolce Sport, care, cu excepţia lui Panaite, nu s-au obosit să ofere explicaţii, poate ridica semne de întrebare. Cert e că rivalii de la CS Mioveni ies câştigaţi din alegerea Dolce Sport, dat fiind faptul că sâmbătă, cât vor juca meciul cu Gaz Metan CFR Craiova, Miovenii vor şti deja rezultatul meciului direct dintre contracandidate. Avantajul ar fi fost de partea FC Bihor şi a Petrolului dacă Dolce ar fi ales să le programeze ulterior meciurilor de sâmbătă, ce încep la ora 11, conform obiceiului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *