Un magazin de vise ce sfidează

fumuri pot

Prefectul Ghilea are motive să fie frustrat. Magazinul Euphoria, din spatele Teatrului de Stat Oradea, îi zădărnicește toate acțiunile de până la această oră. Proful de sport de la Sântandrei găsește metode pentru a sfida autoritățile, băgate în priză de premierul Boc. Instituţiile nu au viaţă uşoară în acţiunea de combatere a magazinelor de vise.

„Patronii unor astfel de magazine sunt perseverenţi şi caută mereu să zădărnicească eforturile noastre.  Singura lor obsesie este profitul, cu orice preţ. Am aflat cu stupoare că unul dintre cele trei magazine şi-a reluat activitatea şi am luat deja primele măsuri pentru a vedea dacă este sau nu respectată legea”, a declarat ieri prefectul Gavrilă Ghilea, care în februarie ordona înfiinţarea unei comisii mixte cu sarcina de a le veni de hac acestor magazine.

magazin de vise in OradeaPrefectul s-a referit la magazinul din spatele Teatrului, iar perseverentul patron e profesor de la Şcoala Generală din Sântandrei.    „Directorul şcolii mi-a spus că este un băiat bun. Nu ştiu însă cum e băiat bun. Pentru că nu face gălăgie-n clasă?!”, a spus Ghilea, iritat că profesorul se ocupă şi acum cu etnobotanice. Din informaţiile preliminare primite de prefect, acest comerciant de etnobotanice şi-ar fi mutat activitatea pe altă firmă. Magazinul din spatele Teatrului nu e singurul care încă funcţionează în Oradea. Mai e unul în Piaţa Cetate, însă şi acesta are ordin de suspndare a activităţii, urmând să fie închis cât de curând, a asigurat prefectul. OJPC Bihor a dispus închiderea celor două magazine pe o perioadă de 6-12 luni. Un al treilea magazin şi-a încetat activitatea, prin decizia patronului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *