Oradea e în play-off la baschet!

topcov csm oradeaAm fost de față azi la cea mai mare performanță a baschetului orădean. CSM Oradea s-a calificat azi în play-off-ul primei ligi a baschetului românesc. Și nu a făcut-o oricum, ci de pe locul 6, unul onorabil, în condițiile în care suntem peste orașe precum Sibiu, Timișoara sau Pitești, cu o tradiție în baschet mult peste Oradea.

publicul oradeanÎn fața unui public entuziast, ce a transformat Arena Antonio Alexe într-un adevărat vacarm, baschetbaliștii orădeni nu le-au dat nicio șansă celor de la CS Otopeni. Scorul a reflectat încleștarea de pe teren, nicio echipă nereușind să marcheze foarte mult. Tabela a arătat la final 70-47 pentru Oradea. Doar 47 de puncte au reușit să înscrie baschetaliștii de lângă Capitală, altfel o echipă respectabilă în campionat, dovadă că în tur CSM Oradea a pierdut la Otopeni.

Sasha Topcov (Oradea) a fost principalul marcator al întâlnirii, cu 18 puncte. Nemanja Maric a avut cele mai multe recuperări – 8 – iar Tyrone Mitchell cele mai multe asisturi: 4.

În play-off, Oradea ar trebui să dea piept cu Gaz Metan Mediaș, ocupanta locului 3 după sezonul regulat.

csm oradea clasament

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *