„Aici sunt banii dumneavoastră”

Aici sunt banii dumneavoastra
De 1 aprilie, liderul PNL Bihor a făcut băşcălie de actuala guvernare, echipa sa suflând după şablon, pe lângă gropi, celebra inscripţie „Aici sunt banii dumneavoastră”. „E un strigăt de disperare, o glumă amară. Îl parafrazăm pe un clasic în viaţă, care rânjind ne spunea «Aici sunt banii dumneavoastră», pe pancartele de lângă drumuri”, a spus Popa, de pe DN 76.
„Aceste gropi simbolizează adevărate găuri negre în care se duc banii bihorenilor cinstiţi, care-şi plătesc taxele şi impozitele, banii pe accize pe care îi plătesc şoferii la Stat. Facem un apel la autorităţile locale şi centrale. E semnalul pe care îl transmitem: «Aşa nu se mai poate»”. E mesajul transmis ieri de senatorul Cornel Popa guvernanţilor, dintre gropile de pe carosabilul DN 76 Oradea – Deva.
Acţiunea de ieri a liberalilor le-a atras atenţia şoferilor, care s-au oprit să-şi exprime indignarea faţă de starea drumului. „Noi, românii, suntem proşti că le plătim. Poporul ăsta e aşa de prost, de adormit… Nu mişcă nimic!”, şi-a vărsat năduful şoferul Ion Odorod. „Fac drumul ăsta de două-trei ori pe zi. Vă daţi seama ce înseamnă asta?! Nu se mai poate aşa. Suntem indignaţi!”, a spus şi o şoferiţă.
Drumul naţional ce leagă Oradea de Beiuş, Ştei şi Deva e deja de câţiva ani buni într-o stare execrabilă. Reabilitarea se tot amână, din cauza faptului că licitaţiile s-au tot amânat sau chiar anulat, o dată cu schimbarea miniştrilor. Un exemplu elocvent e tronsonul Oradea – Beiuş, a cărui licitaţie a fost din nou anulată de minister, din motive obscure.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *