Schimbări la Facebook: Vom putea reedita texte

Interfata noua Facebook

După schimbarea interfeţei generale şi a modului de afişare al pozelor, se pare că Facebook testează pe fluxurile de utilizatori şi pe profilurile membrilor o nouă caracteristică pentru comentarii.

Mai concret, se va renunţa la butonul de Comment şi se va trece la încărcarea comentariilor prin simpla apasare a butonului Enter. De asemenea, Facebook va oferi şi posibilitatea de a reedita un comentariu deja publicat.

Mai nou, potrivit aceleiaşi surse, pentru a putea începe un rând nou într-un comentariu utilizatorii reţelei de socializare vor fi nevoiţi să apese tastele ShitftEnter, lucru specificat de altfel printr-o linie mică de text ce poate fi văzută sub caseta de comentarii.

Aşa cum am menţionat şi mai sus, o altă schimbare o reprezintă modul în care comentariile pot fi editate. Înainte de schimbare, dacă postai un mesaj acesta nu-ţi permitea reeditarea lui, fiind nevoie să-l ştergi şi să adaugi unul nou. Cu noul sistem, Facebook iţi permite să apeşi butonul “x“, la fel cum ai fi facut şi inainte, diferenţa reprezentând-o însă faptul că acum mesajul rămâne în căsuţă şi poate  fi modificat şi repostat.

Copy-paste de pe money.ro. Sursa money.ro: TheNextWeb. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *