Playboy dăunează grav PSD-ului?!

roxiPentru că o tânără pesedistă din Timiș a îndrăznit să-și dezvăluie formele în prestigioasa revistă sexy, partidul e în stare să-i frângă aripile politice amazoanei de pe Bega.

Balerina Roxana Golban, activistă PSD Timiș, și-a încântat colegii din organizația locală 🙂 cu pictorialul din Playboy. Din păcate pentru ea, nu la fel de entuziasmat a fost și Victor Ponta. Proaspăt trecut printr-un scandal sexual de partid, Ponta s-a grăbit s-o anatemizeze pe duduia Roxana, căreia i-a interzis orice viitor în PSD, ca urmare a goliciunii pe care activista de la Timiș și-a afișat-o în revista celebrului Hefner.
hefner si blondele
“Nu citesc Playboy şi habar nu am cine este Roxana Golban“, a fost reacţia preşedintelui PSD când a aflat de apariția pesedistei în Playboy. În secunda doi, Ponta a și trimis-o pe Golban la PDL, pentru că „nu apreciem frumosul cum o fac cei de la PDL. În PSD nu are viitor această Roxana Golban, dar o trimitem bucuroşi la PDL, unde cu siguranţă va fi mult mai apreciată”.
Cu ocazia asta, am aflat că PSD-ul chiar nu apreciază frumosul, dându-se un partid serios. Poate prea serios pentru țara asta, unde știam că bărbații, dar și femeile apreciază frumosul.
Câtă pudibonderie pe Victor ăsta care, vă spun eu, are niște secretare frumoase foc!  🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *