Mega-parc de distracţii, în Bucureşti

carusel distractiePrimul mare parc de distracţii din România urmează să se construiască în partea de vest a Bucureştiului, pe o suprafaţă de 26 de hectare, în apropierea şoselei de centură a Capitalei.

La 140 de milioane de euro este estimată investiția în Bucharest World of Adventures Park , iar ridicarea ei se va întinde pe durata a trei ani, potrivit proiectului prezentat de Impact Developer&Contractor.

Principalele atracţii ale parcului vor fi două carusele (montagne russe – fr.; roller coaster – eng.) , un turn unde vizitatorii vor putea experimenta căderea liberă, un planetarium şi studiouri de simulare spaţială. La acestea se vor adăuga un parc acvatic, atracţii acvatice pentru sezonul cald, alături de multe alte oportunităţi de distracţii.

Parcul va cuprinde și o sală multifuncţională de spectacole, o zonă de shopping, precum şi un hotel luxos, după modelul celor aferente marilor parcuri de distracţii din lume, restaurante, un centru de tip outlet, precum şi spaţii pentru parcare.

Sursă: money.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *