Realitatea.net confundă ținta?

Vasile Marica

După ofensiva împotriva vameşilor, iată că în vizorul presei naţionale au intrat sindicaliştii. După ce zile întregi televiziunile, îndeosebi cele de ştiri (Realitatea, Antena 3 ş.a.) căutau „regina” vămuitorilor mioritici, brusc atenţia s-a comutat pe liderii sindicali. Şi deloc întâmplător, preşedintele Traian Băsescu a fost cel care le-a indicat căutătorilor de rating pe ce să se focuseze. Aşadar, dixit jucătorul Băsescu, „regina” ar fi sindicală.

În secunda 2, s-a găsit un vameş care să-l denunţe pe mahărul sindicatului SedLex, Vasile Marica. Iar în secunda 3, Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a început să-i caute la declaraţiile de avere pe principalii sindicalişti ai ţării.

În captura alăturată, făcută de pe www.realitatea.net, suntem informaţi despre cât de bine o duc cei ce ar trebui să sară-n foc pentru binele angajaţilor la stat. Doar că, din prea multă grabă, i-au schimbat meseria sindicalistului Marica, transformându-l în fotbalist. Cum care fotbalist? Şi mai celebrul Ciprian Marica, proaspăt exclus din lot de propriul său club, Vfb Stuttgart!  🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *