UPDATE: Secoşan rămâne în arest

Curtea de Apel Oradea a respins azi cererea lui Sebastian Secoşan, şef al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor, de a fi eliberat din arest.

Secoşan făcuse recurs împotriva mandatului de arestare de 20 de zile emis pe 10 februarie de Tribunalul Bihor sub acuzaţia de luare de mită.

Într-un comunicat al Tribunalului se arată că şeful CJPC Bihor este acuzat de luare de mită în formă continuată, în total de 1.400 de euro, vreme de mai bine de o jumătate de an, de la un comerciant de produse etnobotanice. Pe 9 februarie, Secoşan a fost prins în flagrant delict, imediat după ce ar fi primit de la denunţător suma de 300 de euro. În dosar mai este anchetat încă un comisar CJPC.

Cel care l-a denunţat pe Secoşan este co-patronul magazinului de etnobotanice Euphoria, situat în proximitatea Liceului Ady Endre din Oradea. Denunţătorul Ciprian Iova şi fratele său sunt patronii weed-shopului, amândoi fiind profesori de sport. Ciprian Iova nu e profesor oriunde, ci tocmai la Centrul Şcolar pentru Educaţie Inclusivă nr. 1 (CSEI 1) din Oradea (!), în timp ce fratele său predă la Şcoala din Sântandrei.

Citeşte http://www.bihon.ro/


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *