Popa: PSD trebuie să-l susţină pe Bolojan

bolojanÎntrebat cum se vor înţelege PNL şi PSD Bihor pentru candidaţii la Primăria Oradea şi la Consiliul Judeţean, Popa a spus că, din punctul său de vedere, candidatura lui Ilie Bolojan la Primăria Oradea nu poate fi pusă la îndoială.

popaPopa: „Cred că ambele părţi ar trebui să-l susţină (pe Bolojan – n.r.). În ceea ce priveşte candidatura pentru judeţ, aici nu e nici loto 6/49. Va trebui să vedem. Eu cred că cifrele, reci dar sigure, ne vor putea duce spre o logică cât se poate de realistă”.

Senatorul a fost întrebat dacă pe el, personal, îl tentează o candidatură la şefia Consiliului Judeţean. „Eu nu mi-am dorit nici funcţia de senator. Îmi doream o viaţă mai tihnită, însă ca preşedinte de organizaţie nu faci doar ceea ce ţi-ai dori”, a fost răspunsul liberalului.

USL, singura metodă”

„Vă spun cu toată convingerea că la această oră e singura metodă prin care putem opri dezmăţul din autorităţile locale şi centrale. Însă orice fel de moft sau pretenţie absurdă a uneia dintre părţi aruncă în derizoriu această Uniune care ne poate duce la victorie, atât în plan local cât şi în plan central”. Au fost cuvintele preşedintele PNL Bihor, Cornel Popa. Senatorul spune că, în ciuda alianţei, trebuie văzut dacă e se cere ca peste tot PNL şi PSD să candideze pe o listă comună. „În anumite secţii de votare ar putea fi reprezentanţi ai fiecărui partid. E mai bine decât să avem o singură persoană, pentru a preveni furtişagurile pe care le intuim”, crede liberalul.

[polldaddy poll=4574640]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *