Blogăresc, deci exist!

De-acum sunt și eu un jurnalist ce-și dă cu blogu’. De ce mi-am făcut blog? Pentru că, făcând trimitere la celebrul citat din Malraux, cred și eu că în secolul XXI presa, comunicarea, în general, va fi online sau nu va fi deloc. Așa stând lucrurile, am sentimentul că orice om ce lucrează în comunicare, și cu atât mai mult un ziarist, trebuie să vină în întâmpinarea publicului său, atât cât e el, pentru a-și etala capacitățile de comunicare și în această formă directă – blogul – în care contactul cu cititorul e nemijlocit. Un soi de box cu garda joasă…

Ce voi posta pe blog? Ce-mi trece prin cap! Fiind un blog personal, libertatea pe care mi-o acord va fi un evident una mai mare decât cea din Jurnal bihorean, respectiv de pe www.bihon.ro.

Nu uitați însă că viața mea se traduce în bună măsură cu jurnalismul. Până la urmă, asta fac de câțiva ani buni încoace: scriu, chiar dacă uneori, recunosc, o fac la foc mic… Ca atare, veți putea regăsi pe blog articole/păreri/gânduri ce țin de jurnalistul Corpaș. Cu linkurile de rigoare către Bihon, când va fi cazul…

Veți vedea, însă, că blogul lui Corpaș nu se va confunda cu articolele lui C.C. din Jb sau de pe Bihon.

Comentariile la postările mele sunt de dorit. Pornesc de la premisa căorice feed-back e mai bun decât zero feed-back. Am, totuși, o rugăminte: abțineți-vă să mă înjurați ca la ușa cortului, măcar la mine acasă. Accept critici, chiar mi le doresc, însă cei ce sar calul vor fi moderați. Fără supărare.

Nu-mi mai rămâne decât să vă invit să nu uitați adresa casei mele internautice și să-mi dați o perioadă de probă 🙂 . Până la urmă, sunt un începător în ale blogărelii. Și eu sunt curios cât de dinamic și de interesant pot fi pe blog. Să-mi spuneți!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *